Hotelli Valo

VALO Hotel & Work avasi ensimmäisen hybridihotellin Helsinkiin syyskuussa 2020. Hotellin jokainen majoitushuone on muunnettavissa päivän ajaksi toimisto- / neuvotteluhuoneeksi ja lisäksi hotellista löytyy perinteisten kokouspalveluiden lisäksi wellness- ja ravintolapalveluita. Edistyksellinen esitystekniikka ja sen saumaton toiminta yhdessä hotellin muiden palvelujen kanssa on meille tärkeä prioriteetti ja tämän toteuttaaksemme tarvitsimme luotettavan yhteistyökumppanin. Päädyimme kilpailuttamaan esitystekniikan kokonaisratkaisun neljän eri toimittajan kesken ja valitsimme yhteistyökumppaniksemme Ictumin. Ictum vakuutti meidän huolellisuudellaan sekä luotettavuudellaan. Projektin aikana esiin tulleet muutokset pystyttiin toteuttamaan joustavasti ja yhteistyö sujui hyvin. Voimme ilolla suositella Ictumia vastaaviin projekteihin myös jatkossa.
Jani Liljavirta
Revenue Manager

Vuonna 2016 alkanut rakennusprojekti on yksi SSA Projectin tähän astisen historian suurimpia rakennushankkeita. Helsingin Mannerheimintielle valmistunut VALO Hotel & Work on lämminhenkinen hotelli ja viehättävä työtila pohjoismaisella twistillä. Sen 422 rauhallista ja laadukasta huonetta toimivat sekä työ- että yökäytössä. Wellness-alue hirsisaunoineen, ravintola ja baari täydentävät kokonaisuutta. VALO:ssa on myös useita neuvotteluhuoneita, yhteisölliset työtilat ja 150 auton parkkihalli. Kokous- ja tapahtumatiloissa onnistuu tilaisuudet aina pienistä tiimipalavereista suuriin 180 hengen tapahtumiin. Toiminnan keskiössä on digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen, ihmisten vapaa liikkuminen, vastuullisuus ja ekologisuus.

Hotelli Valo on todellinen monitoimikokonaisuus! Ictum Oy toteutti hotellin kaikkien 12 neuvotteluhuoneen AV-tekniikan AV over IP ratkaisulla. Neuvottelutilojen lisäksi kylpyläosastolle toteutimme loisteliaan 2,5 leveän LED-seinän uima-altaan päähän.