Inforatkaisut – Digital Signage

Nopealla vilkaisulla päivän polttavat uutiset ja yritysviestinä jokaiselle – infojärjestelmä Digital Signage. Nopea vilkaisumedia tavoittaa henkilöt paikasta riippumatta ja pääset ketterästi kertomaan mitä yrityksessä tapahtuu. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin mielikuvitusta: teollisuusympäristössä korostuvat työturvallisuusasioista tiedottaminen, kaupan alalla päivän tarjoukset ja perjantaisin after workit.

Helposti päivitettävä ja ylläpidettävä järjestelmä tuo uuden työkalun ihmisten informointiin sekä nopean avun sisäiseen kriisiviestintään ja toimenpiteisiin. Yhdessä suunnittelemme asiakasyrityksen ilmeen mukaisen näkymän – tai useammankin. Ylläpidämme järjestelmää konesalissamme, jotta asiakas pystyy itse jakamaan materiaalin näyttöihin verkkoyhteyden avulla ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakkaan tehtävänä on luoda sisältö, me hoidamme tekniikan.

laitemyynti

laiteasennus

Tomivuuden takaaminen

Hyödyt

Nopea vilkaisumedia

Nopea tiedonkulkuväline, joka saavuttaa yrityksen jokaisen henkilön vaivattomasti missä ja milloin vain.

Sisäinen kriisiviestintä

Yllättävissä tilanteissa tiedon täytyy kulkea nopeasti. Digital Signagen avulla tieto ja toimintaohjeet siirtyvät henkilöstölle niin nopeasti kuin ehdit kirjoittaa.

Helppous

Sisällön välittäminen on helppoa kuin heinänteko. Tallennat vain haluamasi viestin ja muun sisällön järjestelmään, me ylläpidämme tekniikan – näin saadaan helposti viesti perille.

Esimerkki­raportti


  Lyhyt yhden lauseen teksti et voi kirjottaa mitä voi ladata.
  Lyhyt yhden lauseen.

  Ratkaisut erilaisiin tiloihin

  Ota yhteyttä

  Tomi Aarne
  Hallinto, Myynti
  +358 400 887 788
  tomi.aarne@ictum.fi

  Mika Peltonen
  Toimitusjohtaja, Myynti
  +358 40 715 5665
  mika.peltonen@ictum.fi