Vierailijahallinta

Älykäs, joustava ja helppokäyttöinen järjestelmä tiedottaa vieraan saapumisesta digitaalisesti vastaanottajalle (GSM ja sähköposti). Järjestelmä sisältää useita tärkeitä ominaisuuksia: asiakkaan informoinnin ennakkokutsulla ja ajo-ohjeilla, logistiikan puolella tavaran vastaanottoon saapumisilmoitukset vastaanottajalle sekä hätätilanteisiin liittyvää tilastointia ja raportointia. Nykyisissä tartunta- tai altistumistilanteissa nopeaa ohjeistusta esimerkiksi takaisin toimistolle etätöistä palaaville. Ennen kaikkea järjestelmä helpottaa vierailijan saapumista sovittuun kohteeseen ja antaa aikaa aulahenkilökunnalle tehdä samalla muita tehtäviä.

laitemyynti

laiteasennus

Raportointi

Hyödyt

Älykkyys

Älykäs, joustava ja helppokäyttöinen ohjelma tiedottaa digitaalisesti vieraan saapumisesta. Näin olet heti valmiina kraka suorassa vastaanottamassa vieraasi.

Rekisteröinti ja raportointi

Vierailijoiden rekisteröinti sekä raportointi yksinkertaistuu huomattavasti järjestelmän avulla. Hyödyt ovat niin logistisella puolella kuin hätätilanteisiin liittyvällä puolella.

Turvallisuus

Hallinnoi vierailijaliikennettä turvallisesti. Kun jokainen tietää, ketä odotttaa ja saa ilmoituksen digitaalisesti vieraan saapumisesta – näin sisälle ei pääse ei-toivottuja vieraita.​

Esimerkki­raportti


  Lyhyt yhden lauseen teksti et voi kirjottaa mitä voi ladata.
  Lyhyt yhden lauseen.

  Ratkaisut erilaisiin tiloihin

  Ota yhteyttä

  Tomi Aarne
  Hallinto, Myynti
  +358 400 887 788
  tomi.aarne@ictum.fi

  Mika Peltonen
  Toimitusjohtaja, Myynti
  +358 40 715 5665
  mika.peltonen@ictum.fi