Tekninen asiantuntija

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen AV-ASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.

Olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen ja asiat loppuun asti hoitava henkilö. Sinulta löytyy positiivista asennetta, ongelmanratkaisukykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Teet töitä pääsääntöisesti asiakkaan toimitiloissa. Olet täsmällinen ja pidät kiinni sovituista aikatauluista ja suunnitelmista.

Koulutukseltasi olet ehkä sähkö-, elektroniikka- tai teleasentaja ja ymmärrät automaatiotekniikkaa. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä, kunhan vaan haluat kehittyä AV-alan rautaiseksi ammattilaiseksi ja palat innosta saada työstäsi palkan lisäksi myös hyvää palautetta asiakkailta; Sinunkin mielestäsi asiakas on ”kunkku”. Laitteiden asennustyössä myös visuaalinen silmä, huolellisuus ja siisti työn jälki ovat avainasioita.

IT ja verkko-osaaminen on sinulle iso plussa.

Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön, sillä työ edellyttää matkustamista Suomessa. Toivomme myös sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisen englannin kielen ymmärrystä.

Tarjoamme sinulle asiaankuuluvan laitekoulutuksen ja perehdytyksen, työkalut ja -vaatteet, nykyaikaiset toimitilat hyvällä sijainnilla sekä mukavan, huumorintajuisen työyhteisön tueksesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen tomi.aarne@ictum.fi tai alla olevan lomakkeen kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Jätä hakemus

    Tiedostoa ei valittu.
    Tiedostoa ei valittu.